ARA - Asociația Română de Aeromodelism

Direcționează 2%

Stimați Aeromodeliști,

Asociația Română de Aeromodelism (ARA) este o organizație non-profit și non-guvernamentala care își propune să lupte pentru drepturile și libertățile aeromodeliștilor, să promoveze aeromodelismul și să ajute la crearea uni cadru de zbor sigur pentru toți participanții la traficul aerian.
Aceasta a apărut ca urmare a ratificării ordinului 8/2014, dat de Ministerul Transporturilor, care îngrădește mult libertatea celor care practică aeromodelismul sub diferitele lui forme.

Mai mult, ARA constituie inițiativa aeromodeliștilor care au simțit că este nevoie de o entitate care sa îi reprezinte, deci este o mișcare venită din interiorul comunității.
Ea depinde de sprijinul membrilor săi și a persoanelor care apreciază rolul organizației în promovarea aeromodelismului.

Una din metodele prin care dumneavoastră puteți sprijini aceste valori și vă puteți implica în susținerea proiectelor noastre este de a direcționa 2% din impozitul anual pentru susținerea entităților non-profit care se înființează și funcționează în condițiile legii.
Dacă considerați că ARA ar putea utiliza 2% din taxele dumneavoastră din anul trecut mai bine decât statul, legea va permite să directionați aceste sume către noi.

Procedura este simplă:

1. Completați formularul 230 aici pentru impozitul pe salariu (formularul atașat) cu datele personale (I.Date de identificare a contribuabilului) in două exemplare.
2. Formularul (originalul) se depune în format hartie până la data de 25 mai la registratura organului fiscal după cum urmează:
a.) Organul fiscal în a cărui raza teritorială contribuabilul are adresa unde își are
domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuiește efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in România.
b.) Organul fiscal în a cărui raza teritorială se află sursa de venit, pentru ceilalți contribuabili persoane fizice.
c.) La oficiul poștal al organului fiscal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Data depunerii formularului este data inregistrării acestuia la organul fiscal sau data depunerii la posta, după caz.

3. Copia se păstrează de către contribuabil sau de către împuternicitul acestuia.
4. Copia formularului înregistrat la organul fiscal sau confirmare de primire de la scrisoarea recomandată și copia formularului la adresa sponsorizare@aeromodelism.ro

Avem rugămintea dacă aveți disponibilitatea și timpul necesar să îi rugați pe apropiații voștri să sprijine ARA cu 2% din taxele din anul precedent.

Vă mulțumim,
Echipa ARA


Membri

Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.

Certificări

Cifru Regel
Logo TUV Austria

Evenimente

Liberty Multirotor Racing 2017

Când: 26/08/2017
Unde: Liberty Technology Park din Cluj-Napoca, Strada Gării nr. 21

Liberty Multirotor Racing 2017

Scopul aceștui eveniment este prin esență promovarea aeromodelismului și a modelismului în general și face parte din campania inițiată de catre Asociația Română de Aeromodelism de  a organiza competiții cu caracter deschis venind ast

Competiție internaţională de acrobație F3M/International competition aerobatics F3M

Când: 16/09/2016
Unde: Aerodromul Aeroclubului Teritorial Brasov din Sânpetru

Competiție internaţională de acrobație F3M/International competition aerobatics F3M

Asociația Română de Aeromodelism organizează în parteneriat cu Aeroclubul României, prin Aeroclubul Teritorial Brașov “Competiția Internaţională de Acrobație F3M”.

Întâlnire Aeromodelistică HIGH FLY 2016

Când: 24/06/2016
Unde: Aerodromul A-51 din ALBA IULIA

Întâlnire Aeromodelistică HIGH FLY 2016

Asociația Română de Aeromodelism, în parteneriat cu Red Sky și Dream Team, vă invită la întâlnirea aeromodelistică HIGH FLY 2016 pentru toți pasionații de aeromodelism, indiferent de vârstă sau experiență, care va a

Citește mai multe


Sponsori și parteneri