ARA - Asociația Română de Aeromodelism

SponsorizareAsociația Română de Aeromodelism (ARA) este o organizație non-profit și non-guvernamentala care își propune să lupte pentru drepturile și libertățile aeromodeliștilor, să promoveze aeromodelismul și să ajute la crearea uni cadru de zbor sigur pentru toți participanții la traficul aerian. Aceasta a apărut ca urmare a ratificării ordinului 8/2014, dat de Ministerul Transporturilor, care îngrădește mult libertatea celor care practică aeromodelismul sub diferitele lui forme.

Mai mult, ARA constituie inițiativa aeromodeliștilor care au simțit că este nevoie de o entitate care sa îi reprezinte, deci este o mișcare venită din interiorul comunității. Ea depinde de sprijinul membrilor săi și a persoanelor care apreciază rolul organizației în promovarea aeromodelismului.

Dumneavoastră puteți sprijini aceste valori și vă puteți implica în susținerea proiectelor noastre sponsorizând asocialția.

Informații utile:
1. aici veți putea găsi contractul de sponsorizare
2. aici veți putea găsi un mic ghid fiscal și contabil
3. aici veți putea găsi evenimentele organizate de ARA sau unde ARA a fost partener. 
 

Membri

Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.

Certificări

Logo TUV Austria

Evenimente

Liberty Multirotor Racing 2017

Când: 26/08/2017
Unde: Liberty Technology Park din Cluj-Napoca, Strada Gării nr. 21

Liberty Multirotor Racing 2017

Scopul aceștui eveniment este prin esență promovarea aeromodelismului și a modelismului în general și face parte din campania inițiată de catre Asociația Română de Aeromodelism de  a organiza competiții cu caracter deschis venind ast

Competiție internaţională de acrobație F3M/International competition aerobatics F3M

Când: 16/09/2016
Unde: Aerodromul Aeroclubului Teritorial Brasov din Sânpetru

Competiție internaţională de acrobație F3M/International competition aerobatics F3M

Asociația Română de Aeromodelism organizează în parteneriat cu Aeroclubul României, prin Aeroclubul Teritorial Brașov “Competiția Internaţională de Acrobație F3M”.

Întâlnire Aeromodelistică HIGH FLY 2016

Când: 24/06/2016
Unde: Aerodromul A-51 din ALBA IULIA

Întâlnire Aeromodelistică HIGH FLY 2016

Asociația Română de Aeromodelism, în parteneriat cu Red Sky și Dream Team, vă invită la întâlnirea aeromodelistică HIGH FLY 2016 pentru toți pasionații de aeromodelism, indiferent de vârstă sau experiență, care va a

Citește mai multe


Sponsori și parteneri